Studeer wat je wil, zoveel je wil

Met het All-You-Can-Study-traject biedt Ondernemersschool jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt zo veel opleidingen als je zelf wenst. Net zoals in een Persoonlijk Studietraject beslis je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen zélf wat je wil leren. Zo volg je dus perfect verschillende persoonlijke studietrajecten na elkaar of tegelijk. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

Wat kost deze opleiding?

Een All-You-Can-Study-traject is individueel en is afhankelijk van de cursussen en je volledige opleidingstraject. Neem voor een concreter financieel beeld contact op met onze school. Wij bekijken heel graag met jou de mogelijkheden!

Wanneer begin ik?

Met een All-You-Can-Study-traject start je wanneer je zelf wil. Als je het All-You-Can-Study-traject volgt, reken je op de beste service die onze school te bieden heeft; jij krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, die een jaar (of langer) aan je zijde staat. We doen vooraf een intake-gesprek, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectief kennen, en samen met jou een aantal mogelijke planningen bekijken. Jij beslist te allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je zal starten. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Heb je hiervoor interesse? Mail dan naar info@centrumvoorafstandsonderwijs.be. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op een van onze inkijklocaties: elke dag tussen 8u30 en 20u in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0