Je online thuisstudie omzetten in een groepsles?

Ben je ingeschreven voor een thuiscursus en kan je om welke reden dan ook je online zelfstudie niet tot een goed einde brengen? Heb je uiteindelijk nood aan een vast lessenschema? Wil je liever toch les in groep volgen, gewoon omdat je dat leuker vindt? Geen probleem! Het Centrum Voor Afstandsonderwijs heeft voor jou de perfecte oplossing.

De meeste cursussen die door ons worden aangeboden via afstandsonderwijs zijn ook te volgen in groep via twee andere onderwijsinstellingen. Je schakelt probleemloos over naar een groepscursus aan het Centrum Voor Avondonderwijs in België of aan het NHOC in Nederland. Op alle locaties van deze twee onderwijsinstellingen worden op regelmatige tijdstippen exact dezelfde cursussen georganiseerd in groepsles. Je krijgt les uit dezelfde handboeken, volgens hetzelfde lessenplan en vaak van dezelfde docenten. De leerstof en ook het examen zijn dus volledig hetzelfde. Bijgevolg zijn de diploma's van elke onderwijsinstelling even waardevol!

Wanneer je overschakelt van een thuiscursus naar een groepscursus mag je 25% van het inschrijvingsgeld dat je betaalde voor je thuisstudie aftrekken van het cursusgeld voor de groepsles. Je volgt dus les in groep aan verminderd tarief. Bovendien kan je ook je thuiscursus blijven volgen zoals afgesproken. Je wedt met andere woorden op twee paarden! Je behaalt je diploma dan via de groepscursus en/of de thuiscursus.

We zijn superflexibel wat betreft het samenstellen van je persoonlijke opleidingsagenda over verschillende scholen en studiemethoden!

De online begeleiding van je thuisstudie verlengen? Je examen uitstellen naar een latere datum?

Ben je ingeschreven voor een bepaalde thuiscursus en heb je niet genoeg aan één jaar om je studie af te ronden? Ben je ziek geworden (met of zonder doktersattest)? Ben je je motivatie even kwijt en wil je de draad later opnieuw oppikken? Geen probleem! We zorgen ervoor dat je altijd je studieduur kan verlengen of je examen kan uitstellen naar een latere datum.

Je hebt gedurende één jaar na inschrijving recht op persoonlijke begeleiding van je online docent. Hij of zij verbetert je taken en oefeningen en geeft je persoonlijke feedback. Heb je meer tijd nodig? Dan krijg je voor maar 139 euro een jaar extra begeleiding van je docent.

Is je jaar begeleiding afgelopen en heb je nog geen examen afgelegd? Geen probleem. Je studentenplatform blijft vijf jaar toegankelijk en je hebt vijf jaar de tijd om het examen af te leggen. Wil je na die vijf jaar je examen afleggen? Dat kan voor slechts 45 euro.

Was je niet van de eerste keer geslaagd voor je examen? Dan doe je het toch later op het jaar gewoon een keertje opnieuw! Op onze school mag je onbeperkt herkansen tot je je diploma hebt behaald!

interestsCarouselHeader