Wist je dat de rijke Belgische biercultuur UNESCO-werelderfgoed is? Er valt dan ook heel wat te proeven! Dat verklaart ook de enorme vraag naar professionele biersommeliers, vooral in de gastronomische sector. Dankzij deze thuisopleiding speel jij doelgericht in op die vraag!
Tijdens de cursus leer je bieren degusteren, proeven en serveren. Verder leer je ook kleuren, geuren en smaken herkennen, combineren, omschrijven en beoordelen. Je komt alles te weten over het brouwen, bottelen en correct bewaren van bier.
Groei uit tot een gerenommeerd biersommelier! Blaas je klanten weg met de meest unieke bieren. Enkel jij weet het beste van spijs en drank met elkaar te combineren voor een culinaire totaalbeleving.
course content
what are you studying?
The teacher is very involved with his subject and his students. We learned what is really necessary on the job.
Top cursus! Jammer dat het reeds voorbij is. Dit smaakt naar meer. Bedankt in ieder geval voor de aangename boeiende lessen.
Study method | Location | Lesson | First lesson | Last lesson | Hours | |
---|---|---|---|---|---|---|
At home | Wherever you want | Your own schedule | Whenever you want | Your own choice | Your own schedule | |
Group lesson | Gent | Wednesday | 06-11-2024 | 04-12-2024 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Bruxelles / Brussel | Thursday | 07-11-2024 | 05-12-2024 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Brugge | Thursday | 07-11-2024 | 05-12-2024 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Antwerpen | Wednesday | 13-11-2024 | 11-12-2024 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Hasselt | Wednesday | 07-05-2025 | 04-06-2025 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Antwerpen | Friday | 16-05-2025 | 13-06-2025 | 18:30 - 21:30 |