Modestylist, cpProfessionWithFuture

Een eerste indruk is snel gemaakt. Belangrijk is dat je in bepaalde situaties de juiste toon zet en toch jezelf blijft. Wil jij weten hoe je met je kleding je persoonlijkheid benadrukt en tegelijkertijd een goede indruk wekt? Wil je met die modekennis anderen adviseren? Wil je de uitstraling van je klanten een boost geven? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

Tijdens de lessen voer je verschillende stijlanalyses uit. Je bepaalt lichaamsvorm, gelaatsvorm en stijltype van modellen. Je houdt rekening met hun persoonlijke levenssituatie. Daarnaast leer je ook professionele kleurenanalyses maken. Je leert ook het imago van andere personen beoordelen en je geeft advies in het creëren van een sterke uitstraling.

Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent snel in de vingers wil krijgen. De lessenreeks bestaat uit 4 verschillende modules, die je ook apart kan volgen, namelijk: Kleurenconsulent, Stijlconsulent, Imagoconsulent en Lingeriestyling.

 

Mode is de kunst die je elke dag draagt

onbekend
cpWouldYou
 • anderen helpen om altijd en overal een onvergetelijke indruk te maken
 • weten hoe je de look van klanten perfect afstemt op hun persoonlijkheid en imago
 • meer verdienen door de klanten in je boetiek nog beter verder te helpen
 • je carrière een frisse draai geven door aan de slag te gaan in de fashionwereld
 • snel starten als professioneel modestylist in hoofd- of bijberoep
cpProgram Kledingconsulent - Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Kleurenconsulent Basis
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Kleurenconsulent Basis

Is fashion your passion? Ga je zelf elke dag picture-perfect door het leven en zie jij het helemaal zitten om als stijlexpert aan de slag te gaan? Of ben je geïntrigeerd om te leren welk type jíj bent en hoe jíj je Instagram-waardig kan kleden? Dompel jezelf dan onder in de wereld van make-overs en professionele kleurenanalyses en maak van mode en styling je beroep!

Onder professionele begeleiding van een échte mode-expert leer je een deskundige analyse van je klant maken gebaseerd op de kleur van het gelaat, het haar en de ogen. Meet hen vervolgens de juiste combinaties aan om een blijvende indruk te maken.

Succes gegarandeerd!

allroundModuleSavings

readMore
Stijlconsulent Basis
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Stijlconsulent Basis

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ontdek je hoe je mensen doet stralen met de juiste stijlkeuze. Je maakt op basis van de uiterlijke kenmerken en het kleurtype een professionele stijlanalyse. Zo geef je klanten aangepast advies over hun kapsel-, juwelen- en brillenkeuze. Daarnaast leer je welke kledingstukken en materialen geschikt zijn voor een bepaald lichaamstype, zodat de outfit zowel klassevol als comfortabel is!

Klaar om de technieken zelf aan te leren? Schrijf je dan in voor deze opleiding.

allroundModuleSavings

readMore
Imagoconsulent
4 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Imagoconsulent

Werk je in een sector waarin imago van groot belang is? Wil je andere helpen elke dag op hun paasbest voor de dag te komen? Dan is de praktijkgerichte opleiding Imagoconsulent helemaal jouw ding!

Als Imagoconsulent zoek je naar de innerlijke kracht van je cliënten en breng je deze naar buiten. Het gaat dan ook om meer dan een verzorgd uiterlijk en de juiste kledij. Ook persoonlijkheid speelt een belangrijke rol. Welk doel wil je bereiken en welke stijl en kleuren helpen hierbij? Met deze unieke lessenreeks weet je het allemaal!

Na deze opleiding start je meteen met het coachen van anderen. Je biedt je klanten advies op maat en zorgt ervoor dat ze vol zelfvertrouwen door het leven gaan.

allroundModuleSavings

readMore
Lingeriestylist
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 7 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Lingeriestylist

Werk je als stylist of verkoper in een modezaak? Zie je klanten vaak moeite hebben bij het vinden van de juiste bh, of zou je zelf misschien het nodige advies kunnen gebruiken? Leer dan in deze uitgebreide workshop hoe jij de perfecte lingerie aanmeet voor elke vrouw, ongeacht leeftijd, lichaamstype of gelegenheid.

Is comfort, stijl of zelfzekerheid het uitgangspunt? Laat je adviseren door een deskundig lingerie-expert om correct de maten op te nemen en het juiste setje te kiezen dat aansluit bij jouw lichaamstype of dat van je klant.

Na de les kan jij probleemzones vakkundig aanpakken. Je hebt kennis over gelegenheidslingerie, corrigerend ondergoed,... Dankzij jou voelt elke vrouw zich in elke situatie sexy, stijlvol en zelfzeker!

allroundModuleSavings

readMore
Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent (Allround) avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Professionele Kleurenanalyses kunnen uitvoeren
 • Professionele Stijlanalyses kunnen uitvoeren
 • Het imago van een klant kunnen bepalen én transformeren indien gewenst
Volwassenenonderwijs Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Modestylist
 • Kleurenconsulent
 • Stijlconsulent 
 • Imagocoach
 • Medewerker Modezaak
 • Eigen Modezaak Starten
 • Kapper (Specialisatie Kleur & Stijl)
 • Schoonheidsspecialist (Specialisatie Kleur & Stijl)
 • Coach

cpStartingDatesGroupCourse Kledingconsulent - Allround

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Kledingconsulent - Allround bestaat uit meerdere modules van in totaal 15 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. In het overzicht met de startdata van de opleiding Kledingconsulent - Allround vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€540 cpOnSubscribe
€409.32 beforeFirstLesson

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Kledingconsulent - Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Carine
Carine

Het was een leuke , leerrijke ervaring .

Monique
Monique

Super enthousiaste en gemotiveerde leerkracht!Geeft les met passie! Chapeau!!

Veerle
Veerle

Interessante opleiding met veel ruimte voor praktijk - toffe sfeer onder de cursisten

interestsCarouselHeader