Ultimate Potential Coach, spreek de genezende en vitale oerkracht van je klanten aan

Deze Allround opleiding tot Ultimate Potential Coach is de ideale springplank voor een intrigerende coachingcarrière! Jij combineert in deze studie alle boeiende kennis over de positieve effecten van ijsbaden, intermittent fasting, mindfulness, meditatie & visualisatie, gezonde routines, motivatietechnieken, Shinrin-Yoku en nog véél meer!

Wil jij grenzen verleggen en het ultieme potentieel van je klanten aanspreken om het uiterste uit het leven te halen? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Leer alle professionele technieken om je klanten fysiek en mentaal wakker te schudden en hen een volledige reset te geven op vlak van lichaam en geest. Transformeer levens met een krachtige coaching en combineer deze veelzijdige methodes voor een powershot dat een blijvende indruk nalaat.

Success is not final, failure is not fatal: It is the courage to continue that counts.

Winston Churchill
cpWouldYou
 • écht iemands leven veranderen met je coaching
 • al het potentieel uit je klanten halen met krachtige technieken
 • anderen doeltreffend motiveren om hun beste leven te leiden
 • efficiënte tools aanreiken om dit mogelijk te maken
 • immense voldoening halen uit je werk en de zichtbare resultaten
Ultimate Potential Coach
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
15 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1149

cpProgram Ultimate Potential Coach

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Bewustzijnscoach
3 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Bewustzijnscoach

In deze boeiende opleiding Bewustzijnscoach leer jij stap voor stap alle professionele technieken van EFT (Emotional Freedom Techniques) en the law of attraction aan. Met deze krachtige tools in handen bereik jij als coach diepere lagen van het (onder)bewuste van je klanten om hen zo efficiënter door hun problemen te begeleiden.

Deze baanbrekende technieken zijn een must in het arsenaal van iedere coach. Met een grotere kennis en breder aanbod bereik jij meer klanten én zijn je sessies beduidend succesvoller. Jij past je technieken immers aan de persoonlijke situatie van de klant aan. Zo help je als coach talrijke problemen oplossen, verbeter je verschillende aspecten van het leven van je klanten, hun relaties met anderen en zichzelf, en geef je hen de kracht en het inzicht om hun drijfveer terug te vinden.

Dankzij deze groepslessen sta jij als coach sterk in je schoenen om uitdagende casussen succesvol aan te pakken.

allroundModuleSavings

readMore
Mindfulness Coach
6 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Mindfulness Coach

Leer specifieke en efficiënte mindfulness- en aandachtstechnieken aan om je klanten een harmonieus, vrij en gelukkig leven te laten leiden. Focussen op en genieten van het "nu" is het doel. Door stil te staan, je lichaam gewaar te worden en te genieten van het moment, leef je een bewust intens en voller leven.

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben al baat gehad bij de onderbouwde technieken van mindfulness en gebruiken deze nog dagelijks om hun leven richting te geven. Een mindfulness-expert leert je daarom alles aan zodat je zelf alle kennis bezit over deze mix van Oosterse therapieën en Westerse psychologie.

Succes verzekerd en een múst in je praktijk!

allroundModuleSavings

readMore
Intermittent Fasting
2 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Intermittent Fasting

Intermittent Fasting, of periodiek vasten, is een methode waarbij je je eetperiode begrenst in de tijd. Deze eettechniek heeft immens veel voordelen voor zowel het lichaam als de geest. De spijsvertering heeft immers van nature rustmomenten nodig. De energie die initieel nodig was voor de vertering kan nu omgeleid worden naar het brein. Op die manier verbeter je je metabolisme, herstel je je organen, denk je helderder, breng je je hormonen in balans én voel je je energieker en lichter.

Als voedingsexpert bepaal je samen met je klant een formule met korte of langere eetpauzes, rekening houdend met de eerdere ervaringen met IF, de levensstijl, het sportniveau, de algemene gezondheid, etc. IF is geen dieet, maar een levensstijl, en heeft talrijke gezondheidsvoordelen: je brengt op een natuurlijke wijze je bloedsuikerspiegel en je insuline niveau in balans, je geeft je spijsvertering de tijd zichzelf te herstellen, je verhoogt je natuurlijke vetverbranding, maakt ketonen vrij en bevordert zelfs de celregeneratie! Allemaal redenen om je in dit boeiende thema te verdiepen en te specialiseren!

allroundModuleSavings

readMore
Primal Power Coach
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Primal Power Coach

Ben je benieuwd naar een nieuwe manier om je mentale en fysieke welzijn te verbeteren? Om je sportprestaties een boost te geven? Je energiepeil zelf in handen te nemen? Wil je begrijpen hoe je geest werkt en hoe je zijn volle potentieel aanboort? Wil je ervaren hoe je zelf een diep moment van rust schept? Maak VANDAAG de beslissing en ontdek dat je tot meer in staat bent dan je ooit had gedacht. Het is enkel aan jou om deze stap te ondernemen.

Tijdens deze intensieve dagopleiding leer je hoe je je mindset traint, en word je als ultieme test ondergedompeld in een ijsbad. Je wordt uitgenodigd om je grenzen te verleggen, en zo (terug) connectie te maken met je pure kracht. Een gecertificeerde instructeur leert jou de juiste ademhalingstechnieken aan om deze vorm van hormetische stress te trotseren. Verder ontdek je ook hoe je je adem optimaal gebruikt in het dagelijks leven, op weg naar een gezonder lichaam en sterkere geest. Je leert de nodige theorie om de processen die op dat moment in je lichaam plaatsvinden te begrijpen.

Het is wereldwijd bekend en wetenschappelijk erkend: adem- en koudetherapie versterken je immuniteit, verbeteren je focus en concentratie, verminderen stress en angst. Je pijngrens verhoogt, herstelprocessen versnellen, je weerstand wordt beter. En dit met tools die je al binnen in jezelf bezit.

allroundModuleSavings

readMore
Healthy Habits Coach
3 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Healthy Habits Coach

In de opleiding Healthy Habits Coaching leggen we de focus op onze gewoontes. We spitsen ons toe op de werking van het brein en analyseren het dagelijkse gedrag: onze gewoontes en routines. Middels verschillende technieken overbruggen we vervolgens onze primitieve drang naar directe endorfines en plezier, om habits te creëren én te implementeren die op lange termijn een veel grotere impact en rendement op ons leven zullen hebben.

Na deze opleiding hebben we helende, voedende, energierijke gewoontes geïntroduceerd die je dag met een boost doen starten en waarbij je snel en blijvend de vruchten van plukt. Daarna geef je deze kennis als coach door aan je klanten om ook hun leven te transformeren. Hoe je leven verbeteren en gelukkig zijn? Antwoorden op deze vragen én pasklare oplossingen vind je in deze opleiding!

allroundModuleSavings

readMore
Ultimate Potential Coach avondschool
cpSkillsAndSkills
 • een uitvoerig en professioneel intakegesprek afleggen met je klant
 • je klant de nodige tools aanreiken en motiveren om verschillende technieken toe te passen
 • je klanten door iedere unieke ervaring begeleiden, bijstaan, bijsturen en evalueren
Volwassenenonderwijs Ultimate Potential Coach
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig Ultimate Potential Coach met eigen praktijk
 • Life Coach met een waaier aan waardevolle specialisaties
 • Therapeut met bijkomende kennis van uitgebreide coachingtechnieken

cpStartingDatesGroupCourse Ultimate Potential Coach

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Ultimate Potential Coach Sunday 12-01-2025 11-05-2025 Meise 18:30 - 21:30
Ultimate Potential Coach Thursday 09-10-2025 26-02-2026 Bruxelles / Brussel 18:30 - 21:30
Ultimate Potential Coach Monday 27-10-2025 23-02-2026 Brugge 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

cpPracticalInfo

cpStudyDays
De opleiding Ultimate Potential Coach bestaat uit 15 lessen. Elke les duurt 3 uren. In het overzicht met de startdata van de opleiding Ultimate Potential Coach vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.
cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Ultimate Potential Coach
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
15 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1149

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€630 cpOnSubscribe
€610.92 beforeFirstLesson

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Ultimate Potential Coach

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Christel K.
Christel K.

Toffe docent en leuke groep. Ik kijk uit naar de volgende lessen!

Ingrid M
Ingrid M

Genoten van deze opleiding

Jadwiga Tomaluk
Jadwiga Tomaluk

Het was een interessante en leerrijke ervaring. Waarvoor dank. Zeker aan te raden.

interestsCarouselHeader