Geniet van tal van voordelen en kortingen!

Zin om je toekomst in eigen handen te nemen? Dan helpt de Ondernemersschool jou een handje. Schrijf je vandaag in en geniet van tal van financiële voordelen, kortingen en acties.

Vroegboekkorting

Tot 20% korting

Schrijf in minstens 90 dagen voor de start van een groepsles en geniet van een vroegboekkorting tot 20%.

Opleidingscheques

Tot €125 korting

Werknemers die loopbaanbegeleiding gebruiken, hebben recht op opleidingscheques.

Werkzoekenden

Betaal €50 minder

Werkzoekenden die een geldig werkloosheidsattest hebben, willen we steunen. Je krijgt daarom een kortingscode voor €50 korting bij de Ondernemersschool.

Last call korting

15% last minute korting

Krijg 15% last call korting op de selectie groepslessen en virtual classes die binnenkort starten. Schrijf je snel in en studeer voordelig.

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding met korting

Volg met loopbaancheques voordelig loopbaangeleiding bij een van onze vaste partners. Zo studeer je aan een flinke korting.