Persoonlijk studieadvies

Leuk dat je een nieuwe carrière wil starten! Een nieuwe carrière betekent jezelf verder ontwikkelen en groeien. Daar zijn onze opleidingen voor gemaakt.

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van jouw ideale opleiding? Onze gediplomeerde opleidingsadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. Ons team is er voor jou!

Je bereikt hen via het nummer +32 (0)3 292.33.33, door het contactformulier in te vullen, of een berichtje te sturen via de chatfunctie op onze website.

Uiteraard ben je van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om een volledig cursusboek in te kijken.

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellen om jouw doelen te bepalen en heb je nood aan regelmatige coaching? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen die met jou bekijkt wat je sterktes en verbeterpunten zijn. Samen ga je op zoek naar de mogelijkheden om alles uit je carrière te halen.

Vind jouw nieuwe studierichting in 6 simpele stappen:


1. Selecteer jouw interesses

Bekijk onze thema's en kies jouw favoriete onderwerpen.

2. Kies voor werkzekerheid

Al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen je kansen op werk aanzienlijk verhogen en maak een lijstje.

3. Bepaal je niveau

Beginners kiezen best voor een opleiding waar geen voorkennis voor nodig is. Die informatie vind je terug op de webpagina van elke cursus. Na je basisopleiding kan je nog altijd een vervolopleiding volgen. Bekijk zeker ook onze allround opleidingen, waarbij je evolueert van beginner tot expert.

4. Verzamel informatie

Neem de webpagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Denk na over de voor- en nadelen van elke carrière. Tip: op de eCampus kan je al jouw interesses verzamelen en extra snel proefhoofdstukken bekijken.

5. Kom je cursus inkijken

Op onze secretariaten staan onze opleidingsverantwoordelijken voor jou klaar om vragen te beantwoorden en samen met jou je favoriete cursusboek door te bladeren. Zo weet je exact wat je te wachten staat.

6. Kies de training die bij je past!

Onze opleidingen kan je zowel in groep, thuisstudie of virtueel volgen. Zo studeer je lekker op je eigen tempo en kies je het trainingstype dat het best bij je past!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-