Hoe Anja na haar studies zelf docent werd

Anja begon bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs als student, richtte haar eigen zaak GSFit op en groeide door tot docent. Ze begeleidt haar studenten Natuurvoeding en Sportvoedingsadviseur met tips en tricks en een zelf geschreven cursusboek.

moreInfo

Acht redenen waarom geluk op de werkvloer zo belangrijk is

Geluk op de werkvloer: het wordt vaak onderschat. Toch is het noodzakelijk voor een gezonde organisatie. Daarom komen er steeds meer Chief Happiness Officers (CHO's) bij. Lees hier waarom jij vandaag nog Happiness Coach moet worden!

moreInfo

Britts zoektocht naar een bewuster leven

Met onze opleidingen Coaching, Spiritualiteit en Energetische Therapieën bewandel je het pad naar spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij Centrum voor Avondonderwijs kon Britt van haar passie haar beroep maken! Als soul guide begeleidt ze je in haar holistische zaak Crescent Spirit naar een bewuster leven.

Dit zijn de trouwtrends voor 2022

Ben je op zoek naar de laatste trouwtrends om die ene perfecte bruiloft te organiseren? Dan zit je hier goed! Met deze tips regel jij een uniek trouwfeest.

moreInfo

Sportberoepen zijn populairder dan ooit!

Sinds de versoepelingen maken groepslessen en teamsporten een grote ontwikkeling door. Gezellig (buiten) sporten met een groep mensen heeft ook zo zijn voordelen, maar wat betekent het voor toekomstige sportberoepen? Je leest het in deze blog!