tConsultant

Mathilde Grillet

Mathilde is onze opleidinsgsverantwoordelijke voor de opleidingen binnen de thema's beauty, gezondheid, welzijn, psychologie, coaching...
 
Als voormalig leerkracht deelt Mathilde naast haar onderwijservaring een aanstekelijk enthousiasme voor het welzijn van anderen. Haar positieve energie en betrokkenheid zorgen ervoor dat zowel studenten als docenten met plezier en succes hun opleiding volbrengen.
 
In haar vrije tijd ontspant ze met een goed boek of geniet ze van lange stadswandelingen met de nodige koffiepauzes. Daarnaast is ze te vinden voor eindeloze babbeltjes met vrienden op café.
 
Haar motto: "Il faut de tout pour faire un monde".

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-