Ons ondernemersteam

Onze onderwijsinstelling is langzaam maar zeker geëvolueerd tot een gevestigde waarde binnen de onderwijssector. Met tal van verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten in verschillende landen, zijn we de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux.

Onze professionele docenten doen er alles aan om jou op een snelle en praktische manier klaar te stomen voor je nieuwe werkveld. Daarnaast kan je altijd rekenen op ons intern team. Zij zetten zich dag na dag in om jouw opleidingstraject zo vlot mogelijk te doen verlopen. Zin om kennis te maken met ons topteam? Lees dan verder!

Ons docententeam

Al onze docenten zijn professionele ondernemers die jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Ze worden zorgvuldig gescreend en hebben één doel: studenten inspireren.

Onder het motto "al doende leert men", ervaar je via hen de échte praktijk. Zo leren ze jou de kneepjes van het vak en ondervind je meteen hoe het voelt om aan de slag te gaan binnen de sector. Maak kennis met onze docenten!

Ons intern team

Samen met de docenten vormen onze interne medewerkers de absolute fundering van onze school. Laten we even een kijkje nemen achter de schermen!

De front office-crew bestaat uit een reeks gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks paraat staan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team, het IT-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jou vlotjes te laten navigeren doorheen jouw opleidingstraject. Maak kennis met onze interne medewerkers!

interestsCarouselHeader