Jouw opleiding door de ogen van onze studenten

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, want zo krijg je meteen een totaalbeeld van ons cursusaanbod. Heb je een specifieke opleiding op het oog? Dan heb je de mogelijkheid om op cursusnaam of thema te zoeken. Op die manier weet je meteen hoe onze studenten jouw favoriete opleiding ervaren. Veel leesplezier!

Tetiana

26/9/2021

Ik volg de avondcursus florist in Kortrijk en vind de cursus heel leuk!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Florist

6/9/2021

Super goede leerkracht!! Vriendelijk, gaat in op persoonlijke vragen en geeft voldoende info !!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Bamboemassage

Veerle

30/8/2021

Aangename, vriendelijke docent. Bedankt voor de fijne, duidelijke lesdag, het was interessant en goed aangebracht.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Babymassage

Martine

12/8/2021

Onze docent was zeer behulpzaam, ze heeft ook een mooie en duidelijke powerpoint opgesteld. Goed gedaan!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Pedicure

Binke

5/8/2021

Interessante uitgebreide lessen aangevuld met een powerpoint. Duidelijke uitleg met zeer nuttige praktische tips!

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Professional Organizer

Sandra

28/7/2021

Dankjewel voor de bruids- en feestmake-up opleiding met veel tips en tricks waar ik van mocht genieten.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Make-Up Bridal & Party

Ellen

19/7/2021

Ik was erg tevreden van de lessen. Ze werkten zeer motiverend om hierin verder te gaan, zeer toekomstgericht.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Kindercoach

Anneke

19/7/2021

Het was een verhelderende cursus. Graag wil ik de docent bedanken voor haar prachtige uiteenzetting van deze cursus. Het was T.O.P !

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Assertiviteitstraining

Vicky

13/7/2021

Leuke en leerrijke lessen. De docente is een echte top madam!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Lichaamsmassage