Jouw opleiding door de ogen van onze studenten

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, want zo krijg je meteen een totaalbeeld van ons cursusaanbod. Heb je een specifieke opleiding op het oog? Dan heb je de mogelijkheid om op cursusnaam of thema te zoeken. Op die manier weet je meteen hoe onze studenten jouw favoriete opleiding ervaren. Veel leesplezier!

Sasha R

04/07/2022

Ik ben ongelooflijk blij dat ik deze opleiding gedaan heb. Fantastische lerares en fijne groep cursisten.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Kindercoach

Eline C

01/07/2022

Het waren leuke en interessante lessen!

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Psychologie van het Kind

Ruth H

01/07/2022

Héél tevreden van de cursus, ik zou iedereen die ervoor openstaat aanraden!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Kindercoach

Thomas L

30/06/2022

Dennys was een zeer aangename leraar, en legde alles geduldig uit en met veel passie voor de taal! Veel bijgeleerd in deze cursus. Hopelijk geeft h... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Spaans voor Beginners

Hans O

30/06/2022

Dennys is een zeer goede, gemotiveerde leraar. Als Spaanstalige kan hij onze fouten meteen verbeteren, en geeft hij informatie die een niet spaanst... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Spaans voor Beginners

Deborah E

27/06/2022

Zeer goede docent. Legt de sportmassage op een duidelijke en verstaanbare manier uit en zorgt ervoor dat iedereen mee is. Maakt tijd voor individue... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Sportmasseur

Bram D

23/06/2022

Top docent die zijn uitgebreide kennis heel goed overbrengt!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Elektricien

Larissa M

20/06/2022

Kat heeft zoveel ervaring wat echt fijn omdat zij op elke situatie raad heeft. Ze heeft een heel persoonlijke aanpak en luistert naar wat wij graag... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup HR-Manager

Robbe W

20/06/2022

Aangename leerkracht met een zeer uitgebreide kennis binnen zijn vakgebied. Altijd open voor vragen en problemen op te lossen, super ervaring.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Elektricien