Toplocaties op maat voor jouw workshop of evenement


Jouw event op een toplocatie? Dat kan!

We organiseren praktijkgerichte lessen op het gebied van beauty, administratie, talen, mode en zo veel meer. Bij onze school volgen toekomstige toppers les in campussen die professioneel zijn uitgerust en optimaal ingericht voor de beste beleving.

Uiteraard willen we deze toplocaties ook voor anderen ter beschikking stellen. Wil je graag jouw evenement organiseren op een prachtige en originele locatie? Dat kan! Via Schooltehuur.be boek je zonder problemen een van onze leslokalen. En dat voor een hele of halve dag.

Geef stijl aan je opleiding of workshop

Ben jij een eventverantwoordelijke die op zoek is naar een kwaliteitsvolle locatie om vergaderingen, teambuildings of workshops te organiseren? Dan zijn onze prachtige lokalen de ideale plek. Je hebt de keuze uit een van onze stijlvolle panden. Je kan klaslokalen of zelfs een volledige school huren voor je klanten, medewerkers of personeel. Je kiest ook zelf de inrichting en accommodatie. Uiteraard is een vrijblijvend bezoek perfect mogelijk.

Handige zoekfunctie

Een presentatie voor 10 mensen in Gent? Of liever een receptie voor 50 personen in Antwerpen? Een gepaste locatie voor jouw evenement vinden is heel makkelijk. Op Schooltehuur.be geef je jouw voorkeuren en onze site gaat meteen op zoek naar alle beschikbare locaties. Boeken doe je makkelijk en veilig via onze reserveringsmodule. Indien je dat wenst, sturen we je vooraf een offerte en houden wij jouw locatie in (pre)reservatie!

Bekijk hier het volledige overzicht van onze locaties en laat je inspireren…

"Net als op het vorige evenement zijn we heel tevreden over de samenwerking. Alle materialen waren voorzien zoals afgesproken en het event zelf is probleemloos verlopen."

- Elise van Twice Events

interestsCarouselHeader