Een stage is de perfecte voorbereiding op het ondernemerschap!

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je tijdens de les theorie krijgt waar nodig, maar vooral veel zelf de praktijk oefent. Daarnaast stage lopen is een bijzonder slimme keuze, want een stage bereidt jou perfect voor op het ondernemerschap!

Stage lopen betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en met (potentiële) klanten. Zo leer je met mensen omgaan en doe je belangrijke werkervaring op. Vaardigheden die je in je latere carrière zeker zal kunnen gebruiken. Bovendien vormt een stage een mooie meerwaarde op jouw cv. Op de arbeidsmarkt worden de opleidingen die jij hebt gevolgd bij de Ondernemersschool hoog ingeschat. Doe je daar nog een stage bij, dan zorg jij voor de optimale voorbereiding op je toekomstige job.

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst!

Wil je graag stage lopen? Prima! Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag gaat. Je volgt tot 300 uren stage. Zorg dat je stage is afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

"Boekhouden in theorie is één ding. In de praktijk is het weer iets anders. Daarom wou ik een stage doen. Zo voelde ik meteen wat het is om in team te werken en hoe ik functioneerde onder druk. Best goed blijkbaar, want ik ben ondertussen op zelfstandige basis begonnen. De opleiding bereidt je dus perfect voor op wat de toekomst brengt."

Dennis (35), oud-student Boekhoudkunde.

interestsCarouselHeader