Talen

Talen

Goodbye, adios. Auf Wiedersehen, adieu! Dat begrijpt iedereen nog wel, maar ben je in diezelfde talen ook in staat om vlot het nieuws te volgen of de weg uit te leggen? Wil je graag je talenkennis uitbreiden en vlot overschakelen als iemand je in een andere taal aanspreekt? Volg dan een van onze professionele taalopleidingen die jou een hele stap vooruit helpen!

Of je nu je skills wilt aanscherpen of een taal vanaf de basis wilt leren, onze cursussen zijn steeds een slimme zet! Zo geef je jouw carrière een extra duwtje of trek je net wat meer je plan terwijl je op vakantie bent. Weg met die vertaalboekjes! Sla gewoon zelf een praatje met de locals.

Kies uit ons ruime aanbod aan virtual classes, groepsopleidingen en thuiscursussen de taal die jij wilt leren en ga meteen aan de slag. Want wat extra talenkennis komt altijd van pas!


allSubthemesWithinTheme Talen

Aziatische talen

Aziatische talen

3 homestudies

Duits leren

Duits leren

1 homestudy, 1 grouplesson

Engels leren

Engels leren

4 homestudies

Europese talen

Europese talen

17 homestudies, 5 fgroupcourses

Frans leren

Frans leren

4 homestudies, 3 fgroupcourses

Nederlands leren

Nederlands leren

4 homestudies

Spaans leren

Spaans leren

3 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass


beSureOfYourFuture

In een geglobaliseerde wereld wordt het voor bedrijven steeds belangrijker dat je verschillende talen spreekt. Wanneer je met je talenkennis aan de slag gaat, zijn er ontzettend veel opties. Verzorg binnen een bedrijf de internationale communicatie, werk op internationaal niveau in de customer service of geef gewoon je eigen zakelijke communicatie op een frisse manier vorm. In welke sector je ook werkt, talenkennis is altijd een pluspunt!

Een goede talenkennis geeft vaak net dat ietsje meer dat kandidaten nodig hebben om bij het solliciteren op te vallen. Sollicitanten die aangeven meerdere talen op een behoorlijk niveau te beheersen, zijn enorm interessant. Ze geven ook aan dat ze makkelijk nieuwe dingen leren en over een goed geheugen beschikken. Waar wacht je nog op? - employerSpeaks

Talen

trendsCapitalized

Steeds meer mensen beginnen een taal te leren op eigen houtje. In plaats van op school lessen te volgen, gaan ze nu aan de slag met een thuiscursus of een handboek voor zelfstudie. De voordelen zijn duidelijk: je kies zelf waar, wanneer, hoe en hoe vaak je studeert. Een kwaliteitsvolle cursus met persoonlijke begeleiding spaart je bijvoorbeeld heel wat tijd uit. Neem alvast een kijkje tussen onze opleidingen in deze categorie!

Talen, hundredPercentOfTheTime

Het groeitempo van de taalsector in Europa ligt volgens de prognoses boven de 10% per jaar. Taal is en blijft ontzettend belangrijk en is voortdurend in ontwikkeling. Door ontwikkelingen in technologie heb je tegenwoordig ook steeds meer mogelijkheden om een taal onder de knie te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan `gamification´: een taal leren door middel van spelletjes! Taal leren gaat ook terwijl je woordspelletjes of een quiz tegen andere studenten speelt. Vooral voor kinderen is dat in de toekomst dé manier om talen te studeren. In combinatie met een cursus spreek jij zo in no-time elke taal die je wilt!

Toen ik begon te solliciteren, zag ik bij veel vacatures dat ze een goede talenkennis vereisten. Hoewel ik in het middelbaar veel Frans, Engels en Duits heb gehad, was mijn talenkennis sterk achteruitgegaan. Daarom besloot ik een paar cursussen te volgen, onder andere Frans en Engels voor Gevorderden. Daardoor voelde ik me weer sterker in mijn talenkennis en solliciteerde ik vol goede moed en met zelfvertrouwen verder. Een paar weken later had ik een droomjob bemachtigd. Dat is me grotendeels door mijn talenkennis gelukt! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Taalcursussen zijn tegenwoordig erg populair. En terecht! Het is leuk om met taal bezig te zijn en je bent er ook veel mee! In de bedrijfscontext is een goede talenkennis natuurlijk goud waard. Maar ook in je vrije tijd, bijvoorbeeld op reis of op uitwisseling pronk je met jouw talenkennis. Het mooie is dat iedereen in staat is te beginnen een taal te leren. Voorkennis is vrijblijvend, je hebt alleen motivatie en een goeie cursus nodig.

niceToKnowHeader

  • In een geglobaliseerde wereld wordt het voor bedrijven steeds belangrijker dat je verschillende talen spreekt.
  • De helft van de wereldpopulatie spreekt meerdere talen.
  • Talen beïnvloeden elkaar constant, door onder andere leenwoorden.
  • Ongeveer 25% van de wereldbevolking spreekt Engels - een must op de werkvloer!