Vastgoed

Vastgoed

Wil jij aan de slag in de bloeiende vastgoedsector en de administratie op rolletjes laten lopen? Of wil je net je creatief ei kwijt en interieurs van woningen of héle panden inrichten? Dan is een opleiding in het thema Vastgoed voor jou dé perfecte keuze voor een boeiende toekomst.

Help dankzij onze professionele cursussen mensen met een baksteen in de maag eindelijk aan een fantastische woonst die ze echt hún thuis kunnen noemen! Ontdek alle regelgevingen en nuttige tips om jezelf om te scholen tot een échte professional in deze boeiende sector.

Kies uit onderstaande groepslessen, thuiscursussen of virtual classes jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo ga je meteen aan de slag voor een nieuwe wending in jouw carrière.

allSubthemesWithinTheme Vastgoed

beSureOfYourFuture

De huizenmarkt brengt zekerheid. Mensen blijven huizen en appartementen kopen, verkopen, huren en verhuren. Vastgoedmakelaars moeten met een heel gelijkaardig product zich toch weten te onderscheiden. Jouw skills als verkoper maken het verschil!  

Wanneer we iemand nieuw aannemen in ons vastgoedkantoor, vinden we het belangrijk dat die persoon een goede basis heeft. Dat hij of zij weet wat immobiliën is. Dat hij of zij de wet kent en begrijpt hoe klanten denken en waar mensen naar op zoek zijn. Uit ervaring weten we dat je bij jullie school al die kennis krijgt. Mensen met een diploma hebben bij een sollicitatie dus een grote voorsprong op anderen. - employerSpeaks

Vastgoedopleidingen

trendsCapitalized

Meer en meer mensen zijn op zoek naar professionals die persoonlijk voor hen op zoek gaan naar een nieuwe woning. Ze willen experts met stijlgevoel die een nieuwe thuis voor hen kunnen vinden. Jij wordt die expert. Een diploma als specialist in vastgoed brengt heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je bent de verkoper van een droom. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Vastgoed, hundredPercentOfTheTime

Apps en websites maken het mensen makkelijker om met een vastgoedmakelaar in contact te komen. Ze zijn essentieel bij het geven van een eerste indruk aan potentiële kopers. Ook je presentatie, kennis, gevoel voor interieur en feeling met de klanten zijn allesbepalend in een succesvolle verkoop. Er zijn heel wat nieuwe snufjes bijgekomen in de vastgoedsector. Maar jij als goede makelaar bent essentieel om overtuigend een huis, een droom en een toekomst te verkopen.

Ik had altijd al een passie voor wonen. En voor interieur. Daarnaast was ik ook nog eens een geboren verkoper, dus ik wist wat me te doen stond. Ik moest gewoon huizen verkopen. En toch is dat een markt waar je zonder ervaring niet zo makkelijk binnengeraakt. Daarom besloot ik mij, naast mijn vaste job, bij te scholen in afstandsonderwijs. Ik heb er iets langer over gedaan dan gepland, maar ik kon makkelijk zelf mijn eindexamen inplannen en was ook meteen geslaagd. Nu werk ik bijna een jaar als vastgoedmakelaar en ik raad echt iedereen aan om gewoon zijn dromen te volgen. Deze opleidingen maken dat supermakkelijk. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in de vastgoedbranche en dan specifiek in verkooptechnieken veel makelaars een duwtje in de rug geeft. Het geeft hen de kennis en know how om vlot hun verkoopcijfers en bonussen te halen.

niceToKnowHeader

  • De waarde van het Witte Huis wordt op zo’n 110 miljoen dollar geschat.
  • In de Verenigde staten zijn er vijf keer meer huizen leegstaand dan dat er daklozen zijn.
  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n 12 keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0