Bouw & Renovatie/Interieur en inrichting

Interieur en inrichting

Is interieurvormgeving en styling helemaal jouw ding? Blijf je up-to-date met de laatste nieuwe woontrends en ben jij iemand die meteen ook heel je eigen huis een make-over geeft? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou. Je leert de nieuwste technieken en wordt begeleid door echte experts. Start vandaag!

behaal je waardevolle diploma

volg les in jouw buurt

krijg les van design-experts

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

oefen in de les

kies een bouwstudie op maat

studeer op je eigen tempo

ontvang een up to date cursus

krijg praktijkgericht les


allCoursesWithinSubtheme Interieur en inrichting

interieur en inrichting

Bedrijfsbeheer

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Bedrijfsbeheer en word veelzijdig Ondernemer.

availableVia

interieur en inrichting

Colorist

Colorist, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze cursus en word veelzijdig Colorist.

availableVia

interieur en inrichting

Eindafwerking

Eindafwerking, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap schilderen en behangen als een echte professional.

availableVia

interieur en inrichting

Interieurstylist gevorderden

Interieurstylist gevorderden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Interieurstylist voor Gevorderden en word Interieurstylist.

Interieurstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Interieurstylist Allround en lanceer je carrière als Interieurstylist.

interieur en inrichting

Interieurstylist Basis

Interieurstylist Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Interieurstylist Basis en lanceer je carrière als Interieurstylist.

interieur en inrichting

SketchUp 3D

SketchUp 3D, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus SketchUp 3D en start je eigen bedrijf.

availableVia

interieur en inrichting

Vastgoedstylist Homestaging

Vastgoedstylist Homestaging, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap hoe je professioneel huizen aankleedt voor een snellere verkoop

availableVia


beSureOfYourFuture

De huizenmarkt brengt zekerheid. Mensen blijven bouwen en verbouwen, maar vooral ook kopen en verkopen. Vastgoedmakelaars en bouwspecialisten moeten met een heel gelijkaardig product zich toch weten te onderscheiden. Experts in interieurvormgeving zijn de oplossing! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Iemand die een opleiding interieurvormgeving in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor onze als vastgoedkantoor. Dat zijn mensen die weten wat kan en wat niet. Ze kunnen mee de mogelijkheden zien van hun eigen woning en hebben een realistisch beeld van wat onze klanten willen. - employerSpeaks

interieur en inrichting

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die van elk huis een thuis kunnen maken. Ze willen experts met stijlgevoel die personen met woningen kunnen verbinden. Jij kan die expert zijn. Een diploma als expert in interieur brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk bouwproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Interieur en inrichting, hundredPercentOfTheTime

Interieurvormgeving en design is altijd aan nieuwe trends onderhevig. Het is met andere woorden een job dat nooit stil staat. Het internet, televisie en magazines zijn daarbij een grote invloed op jouw potentiële klanten. Maar sociale media neemt toch een eerste plaats in. Influencers bepalen steeds meer wat hip is, en wat niet.

Toen we voor het eerst een huis kochten, wisten we niet waar we moesten beginnen. Een vormgever inschakelen bleek al snel te duur. We dachten dat we even goed zelf interieurvormgeving konden leren. De opleiding was een stuk goedkoper dan zelf iemand te betalen. Bovendien hebben wij nu alle kennis om te doen wat we willen. Het is een investering in onszelf, de toekomst en in ons nieuwe huis. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in de bouwsector en specifiek in interieurdesign veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om vlot te verkopen. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen of een renovatie wil leiden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Interieurvormgeving bestaat al sinds de prehistorie. Vanaf de mens zijn nomadische bestaan achter zich liet, koos hij ervoor om zijn huis te decoreren.
  • Interieurtrends verschillen niet enkel per tijdperk, maar ook per plaats. De trends in Mexico zijn bijvoorbeeld anders dan die van Ijsland.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0