Entrepreneurship

Ondernemen moet je leren. In je vakgebied ben je ongetwijfeld heel sterk. Maar als zelfstandige moet je meer kunnen dan je eigen vak. Heb je al een eigen zaak? Of wil je de ondernemer in je wakker schudden? Dan is een opleiding uit het subthema entrepreneurship ongetwijfeld iets voor jou!

Schrijf je in voor een van deze economische opleidingen en bouw je eigen imperium uit. Onze ervaren docenten doen je met veel plezier kennismaken met de wereld van ondernemen.

waardevol diploma

alles over ondernemen

praktijkgerichte opleidingen

persoonlijke begeleiding

ondernemen van a-z

boordevol tips & tricks

les van vakexperten

flexibele opleidingen

lessen op jouw maat

met online leeromgeving

allCoursesWithinSubtheme Entrepreneurship

Balanslezen, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Balanslezen en leer alles wat je wil weten!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor onze praktijkgerichte avondcursus Bedrijfsbeheer in Gent.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Blockchain en Cryptocurrencies, cpProfessionWithFuture

Volg veilig les met je virtual class Blockchain en Cryptocurrencies.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Boekhouden (Allround), cpProfessionWithFuture

In deze boeiende thuisopleiding leer je hoe je de balans leest en de boekhouding verzorgt

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je vandaag nog in voor deze praktijkgerichte opleiding.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Eventmanager, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap hoe je grote evenementen plant, budgetteert en tot een succes maakt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Financieel Manager, cpProfessionWithFuture

Wil jij weten hoe je de financiën van een organisatie of onderneming succesvol managet?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Maak je eigen Businessplan, cpProfessionWithFuture

De praktijk leren in de lessen, en rustig thuis de theorie doornemen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Management Basis, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Management in jouw buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Marketing Basis, cpProfessionWithFuture

Met de virtual class Marketing Basis studeer je middels technologie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Start je eigen zaak, cpProfessionWithFuture

Volg veilig les met je virtual class Start je eigen zaak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Werkzekerheid creëer je zelf. Wanneer je je eigen zaak start, ben je eigenlijk automatisch zeker van je job. Wij geven je daarnaast alle tools en economische kennis om ervoor te zorgen dat je zaak financieel gezond is en blijft, zodat jij je zorgeloos volledig focust op je onderneming en de ondernemer in jezelf. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je CV en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als begeleider van jonge ondernemers vind ik het enorm belangrijk dat ze de kennis hebben om goed en vlot van start te gaan. Een certificaat of diploma is voor mij dan ook van levensbelang. Zo vermijd je veel fouten en grijp je nog beter de kansen wanneer er zich voordoen. Afstand- en avondonderwijs maken dat nu makkelijker dan ooit. Waar wacht je nog op? - employerSpeaks

Entrepreneurship

trendsCapitalized

Steeds meer mensen willen op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. Benieuwd hoe je daaraan begint? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou! Ondernemen is aspirationeler geworden voor jongeren en steeds meer mensen durven de stap zetten. De nieuwste cijfers in de Global Enterpreneurship Monitor bevestigen deze trend. 13% van de jongeren tussen 18 en 24 is betrokken bij een recent gestarte onderneming en maar liefst 24% heeft plannen in die richting. Een cursus bedrijfsbeheer is de laatste jaren geen vereiste meer in ons land. Toch merken we dat de vraag naar kennis groot is. En dat juichen we toe. Om te kunnen slagen als kersverse ondernemer is het dan ook handig dat je theoretische kennis bezit die je dan meteen in de praktijk leert omzetten.

Entrepreneurship, hundredPercentOfTheTime

Als ondernemer heb je meer dan ooit een vangnet waarop je kan terugvallen. Ondernemerschap wordt gedeeld, mensen komen samen op talks en evenementen. Ze vinden inspiratie en hulp in podcasts en in boeken. Als ondernemer sta je er dus ook niet langer alleen voor. Ook het netwerk dat je in de les uitbouwt vormt zo een grote meerwaarde. Samen zijn jullie ondernemers die op hetzelfde moment willen starten en vaak dus dezelfde valkuilen en mogelijkheden zullen tegenkomen. Dit kan je allemaal helpen om van jouw bedrijf een echt succes te maken.

Ik wou altijd al mijn eigen baas zijn. Op mijn eigen benen staan. Maar ik wou meer doen dan erover praten. Mijn cursus in avondonderwijs was de vonk die het vuur in mij definitief heeft aangewakkerd. Ik ben nu mijn eigen baas. Ik sta op mijn eigen benen. En ik ben gelukkiger dan ooit tevoren. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We zien dat een groot aantal mensen zich tegenwoordig aan het ondernemerschap wil wagen. We zien dat bij studenten en we horen dat vanuit ons netwerk in de bedrijvenwereld. Zij zijn op zoek naar mensen die een hele rugzak theoretische kennis bezitten. Naar jou dus. Die kennis is iets waar je bovendien ook persoonlijk een leven lang op kan verder bouwen. Dit zijn stuk voor stuk opleidingen die zorgen voor winst in jouw toekomst. Zowel persoonlijk als professioneel.

niceToKnowHeader

  • Ondernemerschap verhoogt het geluksgevoel. Meer dan 80% van de ondernemers ziet de toekomst van hun bedrijf zonnig in.
  • Investeren is de sleutel naar succes.
  • Steeds meer vrouwen starten een eigen bedrijf.
  • De gemiddelde leeftijd van een startende ondernemer is 36 jaar.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0