swcHeading Vastgoedbediende

swcMainP1 Vastgoedbediende swcMainP2 Vastgoedbediende swcMainP3

Vastgoedbediende

swcGroupCourse

Turnhout swcAndOther 6 swcOtherLocations

swcEarliestStartingDate 14/09/2022

Dutch (BE)

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

Vastgoedbediende

swcHomeCourse

swcOnlineLearningViaEcampus

swcStartWhenever

English, Dutch (BE)

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Vastgoedbediende.

Vastgoedbediende

swcVirtualCourse

swcVirtualClassroomInEcampus

swcEarliestStartingDate 03/10/2022

Dutch (BE)

Volg virtueel les met de virtual class Vastgoedbediende.

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
VastgoedbediendeWednesday14-09-202207-12-2022Aalst18:30 - 21:30subscribe-card
VastgoedbediendeTuesday27-09-202220-12-2022Turnhout18:30 - 21:30subscribe-card
VastgoedbediendeMonday03-10-202209-01-2023Hasselt18:30 - 21:30subscribe-card
VastgoedbediendeWednesday05-10-202211-01-2023Gent18:30 - 21:30subscribe-card
VastgoedbediendeThursday01-12-202202-03-2023Brugge18:30 - 21:30subscribe-card
VastgoedbediendeTuesday10-01-202318-04-2023Leuven18:30 - 21:30subscribe-card

swcQuote1 Vastgoedbediende swcQuote2

Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Thomas Verlinden

companyFaqHeader

Algemeen

De Ondernemersschool, onderdeel van Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker in Vlaanderen en Nederland. De opleidingen van De Ondernemersschool worden geven door mensen die het beroep zelf beoefenen als zelfstandig ondernemer. Zij hebben jarenlang hun ervaring opgebouwd in de praktijk. Je leert van hen de fijne kneepjes van het vak zodat je zelf snel aan de slag kan. In iedere opleiding tref je de gratis module Starten als ondernemer aan waar je tekst en uitleg krijgt over hoe je het best met je eigen bedrijf in de Benelux start. De cursussen staan vol met praktijkgerichte oefeningen en opdrachten.. Zowel inhoudelijk als praktisch word je voorbereid op het examen. Na het beëindigen van je opleiding kan je dan ook onmiddellijk aan de slag gaan als werknemer of zelfstandig ondernemer.

Financieel

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvoorafstandsonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

Inschrijven

Inschrijven is makkelijk:

  • Je vult het online inschrijvingsformulier in.
  • Kies meteen je betaalmethode (online of via overschrijving).
  • Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail.
  • Hou er rekening mee dat je plaatsje in de klas pas verzekerd is als je je inschrijfgeld ook effectief hebt betaald. Na je betaling ontvang je een bevestigingsbrief.
  • Deze bevestigingsbrief neem je mee naar de eerste les. Je kan ook steeds langskomen op het secretariaat om je ter plaatse in te schrijven. Je kan er het inschrijvingsgeld enkel betalen met een bankkaart of een creditcard.

Opleidingen

We hebben zo'n 3000+ startdata voor groepslessen en virtual courses per jaar. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een groepsles volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Bekijk deze planning dus regelmatig opnieuw. Je volgt meestal één keer in de week les tijdens een ochtend- of avondcursus. Als je bijvoorbeeld kiest voor een cursus van 5 lessen die start op woensdagavond, dan heb je 5 achtereenvolgende woensdagavonden les. Sommige cursussen gaan alleen door in het weekend en kunnen een volledige dag duren. Naast de planning op onze site staan alle exacte data ook in onze infobrochures of gratis hoofdstukken, die je via mail toegestuurd krijgt, vermeld. Na je inschrijving en de betaling van het cursusgeld krijg je ook een bevestigingsbrief toegestuurd met daarin de data van de lessen. Hieronder vind je alle startdata van de groepslessen en stages. De meeste cursussen vinden één keer per week plaats op dezelfde weekdag als de startdatum. De overige cursussen worden gegeven gedurende een volledige dag of een weekend. Voor meer informatie surf je best even naar volgende pagina: 'www.ondernemersschool.be/startdata'.

websiteFaqHeader

Algemeen

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).

Inschrijven

Inschrijven doe je het makkelijkst online via deze website. Je hoeft je niet te verplaatsen naar één van onze gebouwen. Je kan je onmiddellijk online inschrijven en het lesgeld betalen via een beveiligd inschrijvingssysteem.
 
Wanneer we je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, krijg je onmiddellijk toegang tot het online studentenplatform. Je kan je cursus dan onmiddellijk downloaden en met je studie beginnen. Enkele dagen later ontvang je via de post ook een afgedrukt exemplaar van je boek.
 
Wil je toch op voorhand de cursussen komen inkijken? Dan kan dat op één van de secretariaten van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0