8 fantastische voordelen van de Ondernemersschool


Kiezen voor de Ondernemersschool is kiezen voor de beste prijs/kwaliteit, kortingen, gratis proeflessen en andere voordelen!


Bewezen kwaliteit

De Ondernemersschool is bekroond met verschillende erkenningen, die bewijzen dat studenten van een hoogkwalitatieve opleiding verzekerd worden.

Laag inschrijvingsgeld

Wie een opleiding volgt aan de Ondernemersschool, doet dit op de meest voordelige manier. Een startende ondernemer wil zoveel mogelijk geld besparen. We bieden geen onnodige producten of diensten aan. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je goedkoop in aan de laagste prijzen op de markt. Wij zijn geregistreerd bij het register Kort Beroep Onderwijs (CRKBO). Daardoor zijn wij vrijgesteld van BTW op beroepsopleidingen!


Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je gratis hoofdstukken. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je kan verwachten. Je kan ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken. Deze gratis lessen zullen je zeker helpen om een opleiding te kiezen.


Op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van de cursus. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je de kennis opdoet die nodig is om het beroep uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobbyist. Daarnaast kan je vaak vlot starten zonder voorkennis.Les van professionals

Onze school is een Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen met jaren ervaring. Zij leren je de praktijk zoals je die nodig hebt. Bovendien geven ze je extra startersinformatie , bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je aanrekent. Dit maakt onze school uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan de Ondernemersschool? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.


Examengarantie

De Ondernemersschool staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt dan een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!


Volg stage (als je dat wil)

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan. Je hebt de keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen. We organiseren deze stages zowel in het binnenland als in het buitenland. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten.

Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde!


Altijd dicht bij jou

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enz. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!


Een moderne school

Wist je trouwens dat je bij ons kan kiezen voor een virtuele opleiding? Zo volg jij fysiek les, maar helemaal van thuis uit.

interestsCarouselHeader